Búzafű
Azt gondolom, minden "véletlenül" hozzád eljutó könyvnek, jegyzetnek, cikknek jelentőséget kell tulajdonítani. Bár már hallottam ezelőtt is erről, most jutott el hozzám egy búzafű termesztésről szóló könyv.
A búzafűlé lassan a világ egyik legnépszerűbb új egészséges táplálkozás kiegészítőjévé válik. Valójában nem újdonság ennek a fiatal búzából préselt édeskés, zöld lének az alkalmazása az egészség védelére: először több mint harminc éve használták Amerikában.
A fiatal búza friss leve a különféle természetes vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, a klöröfill és az éltető erő tárháza. Népszerűsége egyre terjed, ugyarakkor az egészséges életvitelben betöltött valódi szerepének kevesen vannak tudadátban. Többek között segíti táplálni és méregteleníteni testünk minden sejtjét. Valószínűleg ez a legbiztonságosabb és egyben leghatásosabb módja az étrend egészséges kiegészítésének.
A könyv amiben mindezt megtalálhatod: Ann Wigmore: Búzafű
Én biztosan ki fogom próbálni.